Jaa artikkeli

Bio- ja kiertotalouden matchmaking -tapahtuma 23.-24.11.2017 Tampereella

19.09.2019 | CircHubs

Bio- ja kiertotalouteen keskittyvä From Waste To Valuables –verkostoitumistapahtuma järjestettiin 23.-24.11.2017 Tampereella Sokos hotelli Tornissa.

Ohjelmassa oli mielenkiintoisia yrityspuheenvuoroja, uusinta tutkimustietoa bio- ja kiertotalouden alalta sekä mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja kehittää uutta yhteistyötä. Iltatilaisuudessa kuulimme muun muassa ”Demola meets nature” -projektien pitchauksia.

Matchmaking -tapahtumassa oli kolme teemaa, joista järjestettiin omat työpajat. Teemoja olivat rakentamisen kiertotalous ja puurakentaminen, kiertotalouden liiketoimintamallit ja digitalisaatio sekä ravinteiden kierrätys.

Perjantaina 24.11.2017 järjestettiin kaikille avoimia tutustumisretkiä/-ekskursioita. Kohteita olivat Näsijärven rantaan nouseva uusi älykäs ja kestävä kaupunginosa Hiedanranta, Nokialla sijaitseva bio- ja kiertotalousyrityspuisto ECO3 sekä Hervannassa sijaitsevat TTY:n ja VTT:n laboratoriot. Tutustumisretkien aikataulu ja tarkemmat tiedot kohteista löytyvät tilaisuuden ohjelmasta. Tilaisuuden antia voit tarkastella täällä.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Pirkanmaan liitto, Suomen Itämeri-instituutti, Tampereen teknillinen yliopisto, VTT, Ravinteiden kierrätyksen kärkihanke, Luke ja Business Tampere sekä BSR Stars S3, CloseLoop ja Tulevaisuuden kiertotalouskeskukset -hankkeet.